Skip to content

Website laten maken Weert

Website laten maken in regio Weert

Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je jouw bestaande website vernieuwen in de regio Weert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt ons niet voor niets gevonden. Naast het creëren van innovatieve en creatieve websites, zorgen we ook voor de vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie. We begrijpen het belang van het aantrekken van de juiste klanten naar jouw website of webshop. Daarom ontwikkelen we websites die technisch uitstekend in elkaar zitten, zodat je goed zichtbaar bent in de online wereld.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopmentbureau dat actief is in de regio Weert. We beschrijven onszelf als innovatieve creatievelingen. We ontwerpen en bouwen websites voor bedrijven in de regio, en we doen dit elke dag met veel passie. We zijn pas tevreden wanneer de website perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf!

Een professionele website of webshop in Weert

Ben je een startende ondernemer, al geruime tijd actief, werkzaam binnen het MKB of zelfs groter? Tegenwoordig fungeert jouw website als het online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het essentieel dat de functionaliteit duidelijk is en aansluit bij de strategie van jouw online platform. Wil je de bezoekers voornamelijk informeren of streef je naar een hoge conversieratio? Wij beschikken over de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten om te zetten in een goed functionerende nieuwe website. We zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel solide wordt opgebouwd. Daarnaast geven we jouw website natuurlijk een prachtig design!

Ben je op zoek naar een professionele websitebouwer in Weert? Samen met onze klanten zetten we ons volledig in om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al talloze andere bedrijven geholpen met het realiseren van hun website. Hieronder vind je enkele voorbeelden ter inspiratie.

Responsive webdesign

We weten uit ervaring dat steeds meer bezoekers websites bekijken via mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Daarom is het van groot belang dat jouw website geschikt is voor alle apparaten. Bij ons bouwen we altijd responsive websites, zodat jouw website perfect functioneert op elk apparaat.

Wil je een website laten maken in Weert die automatisch wordt aangepast aan elk apparaat en bovendien gericht is op het behalen van conversies? Bij ons staat gebruiksgemak en de beste klantervaring altijd op de eerste plaats.

WordPress webshop op maat

Een doeltreffende en conversiegerichte webshop is van essentieel belang voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van een organisatie. Het ontwerp, de techniek en de inhoud van verschillende pagina’s zijn allemaal cruciale aspecten waarover goed moet worden nagedacht. Natuurlijk wil je dat je webshop niet alleen goed functioneert, maar ook daadwerkelijk conversies oplevert. Bij ons zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk webshops.

Samen zorgen we ervoor dat jouw fantastische concept of product wordt vertaald naar een krachtige en goed doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce. Hierbij maken we gebruik van de belangrijkste plug-ins en bieden we een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam om het doel van de website, de marketingstrategie en de bedrijfspositionering te waarborgen. Uiteraard staat duidelijke communicatie tussen ons en de klant centraal. Dankzij onze achtergrond in marketing zijn onze designs altijd gericht op conversie, en vanaf het begin worden de websites technisch geoptimaliseerd voor een uitstekende online vindbaarheid.

website laten maken Weert