Skip to content

Over ons

Glendi is een full-service digitaal bureau, gevestigd in Nederweert maar actief in Midden-Limburg. Wij combineren creativiteit met innovatie voor effectieve oplossingen.

Met (bijna) alles onder één dak voor al jouw online- en offline digitale vraagstukken weten we altijd een antwoord te vinden. We ontzorgen ondernemers op (bijna) alle vlakken en kijken naar het totale plaatje.

Innovatie
We combineren creativiteit en digitale innovatie om emotie en verhaal te creëren. Tot in het kleinste puntje op de spreekwoordelijke I. We bedenken, creëren en brengen ideeën tot leven.We zorgen dat jouw verhaal op de juiste manier verteld wordt met de juiste middelen. In tekst, beeld of geluid. Wij hebben de juiste mensen in huis, om ons heen (in ‘Mediahoeës’ Ni-jwieërt) of in ons netwerk, zodat we je compleet kunnen ontzorgen. Dat noemen we een powerteam van vakspecialisten.
Wij willen een verschil maken samen met jou

Glendi – Digital Solutions is een full service bureau met meer dan 10 jaar ervaring in (online- en offline) digitale diensten, branding en IT.  Door onze creativiteit te combineren met innovatie zorgen we voor effectieve oplossingen. Dat is wat ons drijft!

Een verschil maken; dat is waar we in geloven. Van concept tot creatie naar realisatie. Samen met jou brengen we uitdagingen in kaart en vinden we oplossingen.

Relaties ontzorgen voor de lange termijn; dat is waar we naar streven.  Met (bijna) alles onder één dak weten we altijd een antwoord te vinden.

Vanuit het ‘Mediahoeës’ Ni-jwieërt in Nederweert staan we voor je klaar. Ben jij de volgende die met ons een uitdaging aan gaat?

Dion Tilt
Creativity

We combineren creativiteit en digitale innovatie om emotie en verhaal te creëren. Tot in het kleinste puntje op de spreekwoordelijke I. We bedenken, creëren en brengen ideeën tot leven.

Amber
Amber Duwt
Websiteontwikkeling

Wij realiseren websites en webshops van concept tot uitvoering. Wij ontwikkelen jouw nieuwe website in jouw eigen kleuren en bedrijfsvormgeving. 

Loes Duwt
ICT

We bieden de mogelijkheid voor online randzaken zoals e-mail, webhosting, Microsoft Licenties (Exchange en 365) en IT support bij storingen en calamiteiten. 

Dion
Creative

Elk kwartaal ligt Dat. Magazine
Nederweert bij jou op de mat.
Benieuwd naar wat we doen?

Dion Zwartjens
Dion
Web- & Graphic Design
Glenn Martens
Glenn
IT-Solutions
Amber Uiterwijk Winkel
Amber
Web- & Graphic Design
Jelle_v2
Jelle
Web- & Graphic Design
Loes Schneider
Loes
Graphic Design

Samen met ons aan een mooi project werken?

Kom jij ons team versterken?