Skip to content

We stellen ons graag even voor

Glendi is een full-service digitaal bureau, gevestigd in Nederweert maar actief in Midden-Limburg. Met (bijna) alles onder één dak voor al jouw online- en offline digitale vraagstukken weten we altijd een oplossing te vinden. Dat noemen we full-service. Dit zijn onze specialismes.

glendi
Over ons

Zorgeloos genieten?
Laat je digitaal ontzorgen!

Glendi is een full-service digital bureau, gevestigd in Nederweert maar actief in Midden-Limburg en Noord-Brabant. Digitale bureaus zijn er wel meer, maar Glendi is net even anders. “Wij zijn eerlijk, oprecht, geloven in transparante communicatie en denken graag met je mee. We ontzorgen ondernemers op (bijna) alle vlakken en kijken naar het totale plaatje. Dankzij het powerteam van o.a. marketeers, tekstschrijvers en fotografen dat we door de jaren om ons heen hebben verzameld, weten we voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden! “

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met je rond de tafel om erachter te komen wat we voor je kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk ons portfolio!

Onze Digital Solutions

Wel zo handig dat we (bijna alles) onder één dak hebben!

dion en glenn

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
google_partner