Skip to content

Website laten maken Someren

Website laten maken in regio Someren

Heb je behoefte aan een nieuwe website of wil je jouw bestaande website vernieuwen in de regio Someren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! En je hebt ons niet voor niets gevonden. Naast het creëren van innovatieve en creatieve websites, zorgen we ook voor een optimale vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie. We begrijpen hoe cruciaal het is om de juiste klanten naar jouw website of webshop te leiden. Daarom ontwikkelen we websites die technisch uitstekend in elkaar zitten, zodat je online goed zichtbaar bent.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau dat actief is in regio Someren. We beschrijven onszelf als innovatieve creatievelingen. We ontwerpen en bouwen met passie websites voor bedrijven in de regio. We rusten niet voordat een website perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf!

Een professionele website of webshop in Someren

Ben je een startende ondernemer, werk je al een tijdje aan je bedrijf, ben je actief binnen het MKB of zelfs nog groter? In de huidige tijd is jouw website het online visitekaartje van je bedrijf. Wanneer je een website of webshop laat bouwen, is het van groot belang dat de functie duidelijk is en aansluit bij de strategie van jouw online platform. Wil je de bezoekers vooral informeren of streef je naar een hoge conversie? Bij ons beschikken we over de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten om te zetten in een goed functionerende nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat jouw website zowel technisch als functioneel solide is opgebouwd. Daarnaast geven we jouw website uiteraard een prachtig design!

Wil je een professionele website laten maken in Someren? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al vele anderen geholpen bij het maken van hun website. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Responsive webdesign

We hebben gemerkt dat steeds meer mensen websites bezoeken via mobiele telefoons of tablets. Daarom is het essentieel dat jouw website geschikt is voor alle apparaten. Bij ons zorgen we er altijd voor dat alle websites die we bouwen responsive zijn, zodat jouw website perfect functioneert op elk apparaat.

Wil je een website laten maken in Someren die automatisch aanpast aan elk apparaat en tevens gericht is op het behalen van conversies? Bij ons staat gebruiksgemak en de ervaring van de bezoeker altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat jouw website zich moeiteloos aanpast aan verschillende schermformaten, zodat jouw bezoekers altijd een optimale ervaring hebben, of ze nu via een mobiele telefoon, tablet of desktopcomputer browsen.

WordPress webshop op maat

Een succesvolle webshop die gericht is op conversie, speelt een belangrijke rol bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van een organisatie. Het design, de techniek en de invulling van de verschillende pagina’s zijn allemaal cruciale aspecten waar goed over nagedacht moet worden. Het is vanzelfsprekend dat je wilt dat je webshop goed functioneert en daadwerkelijk converteert. Bij ons zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte webshops. Samen brengen we jouw fantastische concept of product tot leven in een krachtige en doordachte WordPress webshop, gebaseerd op WooCommerce. We integreren de belangrijkste plug-ins en voorzien je van een gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem), zodat je gemakkelijk je webshop kunt beheren.

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat we het doel van de website, de marketingstrategie en de positionering van het bedrijf nauwlettend in de gaten kunnen houden. Dit gebeurt uiteraard met heldere communicatie van zowel ons naar de klant als andersom. Dankzij onze marketingachtergrond zijn onze ontwerpen gericht op conversie, en worden websites vanaf het begin technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Someren