Skip to content

Website laten maken Meijel

Website laten maken in regio Meijel

Bent u op zoek naar een nieuwe website of wilt u uw bestaande website vernieuwen in de regio Meijel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U heeft ons niet voor niets gevonden. Naast het ontwerpen van innovatieve en creatieve websites, zorgen we ook voor een goede vindbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines. We begrijpen dat het essentieel is om de juiste klanten naar uw website of webshop te trekken. Daarom ontwikkelen we technisch hoogwaardige websites die ervoor zorgen dat u goed zichtbaar bent online.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau dat actief is in de regio Meijel. We beschrijven onszelf als innovatieve en creatieve professionals. We ontwerpen en bouwen websites voor bedrijven in de regio, en we doen dit elke dag met veel passie. We streven ernaar een website te creëren die naadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf voordat we tevreden zijn.

Een professionele website of webshop in Meijel

Of je nu een startende ondernemer bent, al geruime tijd actief bent, werkzaam bent in het MKB of een groter bedrijf hebt, jouw website is tegenwoordig het online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het essentieel dat de functie duidelijk is en aansluit bij de strategie van jouw online platform. Wil je de bezoekers vooral informeren of streef je naar een hoge conversie? Wij beschikken over de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten om te zetten naar een goed functionerende nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel solide is opgebouwd. Daarnaast geven wij jouw website natuurlijk een prachtig design!

Ben je op zoek naar een professionele website in Meijel? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken, waar we trots op zijn! We hebben al vele anderen geholpen met het maken van een website. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Responsive webdesign

We hebben uit ervaring gemerkt dat steeds meer bezoekers websites bekijken via mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Het is daarom van groot belang dat jouw website geschikt is voor alle soorten apparaten. Bij ons worden alle websites altijd responsief gebouwd, zodat jouw website perfect functioneert op elk apparaat.

Wil je een website laten maken in Meijel die zich automatisch aanpast aan elk apparaat en tevens is gericht op het behalen van conversies? Bij ons staat gebruiksgemak en de klantervaring altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat jouw website moeiteloos toegankelijk is en een optimale ervaring biedt, ongeacht het apparaat dat de bezoeker gebruikt.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Meijel