Skip to content

Website laten maken Asten

Website laten maken in regio Asten

Heb je behoefte aan een nieuwe website of wil je je bestaande website vernieuwen in de regio Asten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is geen toeval dat je bij ons terecht bent gekomen. Naast het creëren van innovatieve en creatieve websites, zorgen we ook voor de vindbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines. Het is immers essentieel om de juiste doelgroep naar jouw website of webshop te trekken, daarom ontwikkelen we technisch solide websites zodat je goed zichtbaar bent (online).

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopmentbureau dat actief is in de regio Asten. We beschrijven onszelf als innovatieve en creatieve professionals. We ontwerpen en bouwen websites voor bedrijven in de regio en doen dit elke dag met veel passie. We zijn pas tevreden wanneer de website perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf!

Een professionele website of webshop in Asten

Ben je een startende ondernemer, al geruime tijd actief, werkzaam binnen het MKB of zelfs een groter bedrijf? Tegenwoordig is jouw website het belangrijkste online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het essentieel dat de functionaliteit duidelijk is en aansluit bij de strategie ervan. Wil je de bezoekers voornamelijk informeren of streef je naar een hoge conversie? Wij beschikken over de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten om te zetten in een goed functionerende nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd. Daarnaast geven we jouw website uiteraard een prachtig design!

Ben je op zoek naar een professionele websitebouwer in Asten? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al vele anderen geholpen met het creëren van een website. Hieronder vind je enkele voorbeelden ter inspiratie.

Responsive webdesign

Uit ervaring weten we dat steeds meer verkeer via mobiel of tablet een website bezoekt. Het is daarom belangrijk dat je website geschikt is voor alle apparaten. Wij bouwen altijd alle websites responsive zodat jouw website altijd perfect werkt op elk apparaat.

Een website laten maken in Asten die zich automatisch aanpast op elk apparaat én conversiegericht is opgebouwd? Wij zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en klantervaring altijd op nummer één staat.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Asten