Skip to content

Kies wat bij jou past!

Onbeperkt Grafisch Ontwerp

Onbeperkt aantal opdrachten, onbeperkt aantal revisies & bronbestanden. Maandelijks opzegbaar.

01 - Basix

Gewoon een beetje standaard
Inclusief

415,-/maand

Meest Gekozen

02 - Prof

Werk samen met jouw ontwerper
Inclusief

569,-/maand

01 - Max

Haal het maximale uit ons team
Inclusief

1045,-/maand

Bovenstaande prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.
*oplevertijden kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit.

Onbeperkt Grafisch Ontwerp
Onbeperkt
grafisch ontwerp
voor 1 vast bedrag per maand

Onbeperkt aantal opdrachten

Onbeperkt aantal revisies

bronbestanden

Geen Verborgen Addertjes
Amber

Onbeperkt aantal opdrachten

Vraag zoveel ontwerpen aan als je maar wilt. Zelfs als je er al 100 hebt ingediend.

Onbeperkt aantal aanpassingen

We blijven doorgaan tot je absoluut tevreden bent met het resultaat.

Een eigen grafisch ontwerper

Werk rechtstreeks met je eigen professionele ontwerper.

Razendsnelle
oplevertijden

De meeste opdrachten nemen slechts één of twee werkdagen in beslag.

Gratis stockfoto's inbegrepen

Geef je bedrijf en je grafische ontwerpen een boost met gratis stockfoto's.

Inclusief
bronbestanden

Je bent 100% eigenaar van de bestanden op het moment dat wij ze bij je opleveren.

7 dagen per
week support

Loop je ergens tegenaan? Bel of mail rechtstreeks met een van ons.

Persoonlijk
contact

Liever even binnenlopen bij ons op kantoor? We zien je graag verschijnen!

Meestgestelde vragen vind je hier

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op!

Wij bieden een breed scala aan grafisch ontwerpopties aan. Of je nu op zoek bent naar flyers, Facebook-advertenties of foto-bewerking, wij staan klaar om je te helpen. Zolang je ons de opdracht kunt uitleggen, zullen wij ons best doen om het voor je uit te voeren. Mocht het type ontwerp dat je zoekt niet in de voorbeeldenlijst staan, dan zullen we graag kijken naar de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

Houd er rekening mee dat de volgende opdrachten niet inbegrepen zijn in het abonnement: video, complexe illustraties, invulbare of interactieve PDF-documenten, complexe fotomanipulatie, 3D/CAD-projecten, HTML/CSS-ontwerp, programmering/codering/ontwikkeling of het schrijven van teksten.

Met ons onbeperkte grafisch ontwerpabonnement kun je een onbeperkt aantal opdrachten indienen. Onze ontwerpers zetten zich iedere werkdag in om deze opdrachten uit te voeren. We moeten echter realistisch blijven en kunnen (nog) niet toveren. Als je bijvoorbeeld vandaag 100 opdrachten indient, betekent dit niet automatisch dat je ze de volgende dag allemaal opgeleverd krijgt. We verwerken de ontwerpen één voor één en streven ernaar om ze gemiddeld binnen 1-2 werkdagen op te leveren.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je nog niet helemaal tevreden bent, want we bieden onbeperkte aanpassingen.

Dus dien zoveel mogelijk ontwerpen in en onze ontwerpers gaan hun uiterste best doen om aan je wensen te voldoen.

Om opdrachten in te dienen, kun je een e-mail sturen naar info@glendi.nl.

In de e-mail geef je een korte beschrijving van wat je nodig hebt. Dit kan in één zin of op enkele A4’tjes. Over het algemeen geldt: hoe beknopter, hoe beter. Hier zijn enkele punten die vaak helpen bij het verduidelijken van je wensen: formaat, teksten, afbeeldingen, kleuren, lettertypes, gewenste bestandstypes (jpg, pdf, enz.) en voorbeelden. Vooral voorbeelden zijn nuttig, maar ze zijn niet verplicht.

Zolang je kunt uitleggen wat je nodig hebt, zullen wij ons uiterste best doen om aan je wensen te voldoen. Als je niet precies weet wat je wilt, denken we graag met je mee.

Nadat je de opdrachten hebt ingediend, kun je de status ervan online volgen. Het doorgeven van aanpassingen werkt op dezelfde manier als het indienen van een nieuwe opdracht.

Aan het einde van elke maand ontvang je de factuur voor het volgende maandabonnement. Het is belangrijk op te merken dat elk abonnement maandelijks opzegbaar is. Dit betekent dat je niet vastzit aan langlopende verplichtingen en de vrijheid hebt om op elk gewenst moment je abonnement op te zeggen.

Zodra het ontwerp gereed is, ontvang je per e-mail een link waarmee je het kunt downloaden. De ontwerpen worden opgeleverd in verschillende bestandsformaten, waaronder (indien gewenst) drukklare pdf, jpg, png, eps, svg en/of gif. Bovendien kun je kosteloos het werkbestand van elke opdracht ontvangen. Dit is inbegrepen bij elk abonnement!

Ons team van Nederlandse creatievelingen werkt iedere werkdag vanuit ons kantoor of vanuit huis. Deze professionele all-round ontwerpers zijn bekwaam in elk soort ontwerp.

Bij het Basix-abonnement wordt aan elke opdracht een willekeurige ontwerper toegewezen. Met het Prof/Max-abonnement krijg je een vaste ontwerper toegewezen bij de start van je abonnement, die aan al je opdrachten werkt.

Communicatie is mogelijk in zowel het Nederlands als het Engels. Sommige ontwerpers hebben ook kennis van het Frans of Duits, maar voor andere talen kunnen ze waarschijnlijk vertalingen nodig hebben. In geval van vakantie of ziekte staat er altijd een vervanger klaar om direct voor je aan de slag te gaan.

Over het algemeen worden ontwerpen gemiddeld binnen 1 tot 2 werkdagen opgeleverd.

De werkelijke levertijd kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals je gekozen abonnement, de duur van de samenwerking met je ontwerper, het aantal opdrachten in de wachtrij en de complexiteit van je opdracht. We kunnen geen vaste levertijden garanderen zonder valse beloftes te maken, omdat elke persoon en elke opdracht uniek is.

Opdrachten of aanpassingen die na 15:00 uur, tijdens het weekend of op feestdagen worden ontvangen, zullen op de volgende werkdag worden behandeld.

Je kunt op elk moment je abonnement upgraden en de wijziging wordt direct van kracht. De kosten worden automatisch verrekend met de reeds betaalde periode, zodat je niet dubbel hoeft te betalen. Als je ervoor kiest om je abonnement te downgraden, gaat de wijziging in vanaf de eerstvolgende factureerdatum.

We bieden geen verborgen addertjes onder het spreekwoordelijke gras. Daarom is het van te voren wel belangrijk om transparant naar elkaar te zijn. Nadat we in kaart hebben gebracht welk pakket (zie hierboven) het best bij jou of je organisatie past, gaan we aan de slag. Daarbij gelden de volgende ‘gouden’ regels:

  • Er geldt een minimale afname van 3 maanden. Dit doen we om enerzijds de onderlinge samenwerking te versterken en anderzijds om misbruik (in de breedste zin van het woord) te voorkomen. Gelukkig komt dit in de praktijk niet voor!
  • Beide partijen houden het recht om tussentijds (na de minimale afname zoals vermeld hierboven) de onderlinge samenwerking te ontbinden. Daarbij zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Zo blijf jij niet onnodig ‘vastzitten’ aan een onnodig abbonnement.

Absoluut! Het maakt niet uit voor welk merk of bedrijf het ontwerp is. Zodra je de opdracht naar ons stuurt via jouw e-mailadres of ons van tevoren op de hoogte stelt, gaan wij ermee aan de slag.

Je bent 100% eigenaar van de bestanden op het moment dat wij ze aan je opleveren. Ook de bronbestanden zijn helemaal van jou.

Elk abonnement biedt een onbeperkt aantal opdrachten, onbeperkte revisies, toegang tot bronbestanden en is maandelijks opzegbaar.

Het Basix-abonnement is geschikt voor (beginnende) ondernemers die regelmatig grafisch ontwerp nodig hebben, zoals advertenties, social media of ander promotiemateriaal.

Het Prof-abonnement is ons meest gekozen abonnement en omvat naast grafisch ontwerp ook op maat gemaakte illustraties. Met een persoonlijke ontwerper is dit ideaal voor kleine tot grote bedrijven die snelle ontwerpservice nodig hebben, ongeacht of je een zzp’er, een groeiende startup of een grote organisatie bent.

Met het Max-abonnement til je jouw content, marketing en verkoop naar het ultieme niveau. Het bevat alles van het Prof-abonnement, plus presentaties, webdesign en GIF-animaties! Levering op dezelfde dag is mogelijk. Dit abonnement is geschikt voor bureaus en iedereen die zich volledig wil concentreren op andere aspecten van hun bedrijf en tegelijkertijd visueel voor wil blijven op de concurrentie.

Dankzij meer dan tien jaar ervaring als creatief bureau hebben we een unieke formule ontwikkeld om onbeperkt grafisch ontwerp mogelijk te maken tegen lage tarieven. Door tijdrovende factoren te elimineren en efficiënte systemen te implementeren, hebben we het werkproces versneld en de kosten verlaagd. Het resultaat is een hoogwaardige, snelle en betaalbare dienst voor grafisch ontwerp op grote schaal.

We hebben traditionele offertes vervangen door transparante prijzen en mogelijkheden die vooraf bekend zijn. Communicatie verloopt efficiënt en overzichtelijk via e-mail en persoonlijk contact.

Om onze belofte te kunnen garanderen, hebben we slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Van tijd tot tijd sluiten nieuwe ontwerpers zich bij ons aan, waardoor er meer plekken vrijkomen.

Wat voor idee heb jij in gedachte?

Kun jij de opdracht uitleggen? Dan kunnen wij het maken.

Creative

De allernieuwste editie van
Dat. Magazine Nederweert ligt
alweer op de mat.

Creative

Een nieuwe huisstijl voor Eetcafe de Kleine Winst

Creative

Vernieuwd logo voor IKC de Bongerd

Er is echt zoveel mogelijk!

Dit kun je allemaal verwachten.

· Facebook post
· Facebook advertentie
· Facebook cover
· Facebook profielfoto
· LinkedIn post
· LinkedIn cover
· LinkedIn profielfoto
· Instagram post
· Instagram story afbeelding
· Instagram advertentie
· Instagram profielfoto
· TikTok profielfoto
· Twitter post
· Twitter cover
· Twitter profielfoto
· YouTube afbeelding
· YouTube videothumbnail
· Tumblr post
· Tumblr cover
· Pinterest post
· Pinterest profielfoto
· Podcast afbeelding
· Narrowcasting afbeelding
· Krantenadvertentie
· Google Banner
· Affiliate Banner
· Magazine advertentie
· Nieuwsbrief afbeelding
· Flyer
· Poster
· Folder (gevouwen)
· Brochure
· Menukaart
· Placemat
· Cadeaubon
· Voucher
· Uitnodiging
· Kerstkaart
· Ansichtkaart
· Roll-up banner
· Buitenreclame
· Reclamebord
· Spandoek
· Stoepbord
· Certificaat
· Oorkonde
· Curriculum Vitae (CV)
· Album cover
· Magazine cover
· Boek
· Boek cover
· Sticker
· Raamsticker
· Vlag
· Beachflag
· Ticket
· Polsbandje
· Keycord
· Beursmateriaal
· Ballon
· Button
· Relatiegeschenk
· Notitieblok
· Kalender
· Agenda
· Word template
· Document opmaak
· E-book (eBook)
· Logo update
· Huisstijlkleuren
· Huisstijllettertypes
· Visitekaartje
· Briefpapier
· Envelop
· Presentatie afbeeldingen
· T-shirt
· Trui
· Werkkleding
· Pet
· Beker
· Mok
· Pen
· Map
· Verpakking
· Verzenddoos
· Draagtas
· Foto kleurbewerking
· Foto retoucheren
· Foto manipulatie
· Achtergrond verwijderen
· Desktop wallpaper
· Foto collage
· Hero/header afbeelding
· Website afbeelding
· Infographic
· E-mail banner
Facebook post
Facebook advertentie
Facebook cover
Facebook profielfoto
LinkedIn post
LinkedIn cover
LinkedIn profielfoto
Instagram post
Instagram story afbeelding
Instagram advertentie
Instagram profielfoto
TikTok profielfoto
Twitter post
Twitter cover
Twitter profielfoto
YouTube afbeelding
YouTube videothumbnail
Tumblr post
Tumblr cover
Pinterest post
Pinterest profielfoto
Podcast afbeelding
Narrowcasting afbeelding
Krantenadvertentie
Google Banner
Affiliate Banner
Magazine advertentie
Nieuwsbrief afbeelding
Flyer
Poster
Folder (gevouwen)
Brochure
Menukaart
Placemat
Cadeaubon
Voucher
Uitnodiging
Kerstkaart
Ansichtkaart
Roll-up banner
Buitenreclame
Reclamebord
Spandoek
Stoepbord
Certificaat
Oorkonde
Curriculum Vitae (CV)
Album cover
Magazine cover
Boek
Boek cover
Sticker
Raamsticker
Vlag
Beachflag
Ticket
Polsbandje
Keycord
Beursmateriaal
Ballon
Button
Relatiegeschenk
Notitieblok
Kalender
Agenda
Word template
Document opmaak
E-book (eBook)
Logo update
Huisstijlkleuren
Huisstijllettertypes
Visitekaartje
Briefpapier
Envelop
Presentatie afbeeldingen
T-shirt
Trui
Werkkleding
Pet
Beker
Mok
Pen
Map
Verpakking
Verzenddoos
Draagtas
Foto kleurbewerking
Foto retoucheren
Foto manipulatie
Achtergrond verwijderen
Desktop wallpaper
Foto collage
Hero/header afbeelding
Website afbeelding
Infographic
E-mail banner
alleen met prof/max

Illustraties

Meest Gekozen
· Origineel logo ontwerp
· Icoon
· App icoon
· Favicon
· Portret illustratie
· Cartoon ontwerp
· Karikatuur
· Kleurplaat
· Stripboek
· Kinderboek
· Rebus
· Puzzel
· Lettertype
· Handleiding
· Blauwdruk
· Plattegrond

alleen met max

Presentaties, UI/UX en Gif animaties

· PowerPoint template
· PowerPoint slide
· Zakelijke presentatie
· Investor Deck
· Webinar presentatie
· OnePage website ontwerp
· Landingspagina ontwerp
· App ontwerp (UI)
· Dashboard ontwerp (UI)
· Nieuwsbrief template
· E-mailhandtekening
· 2-3 seconde GIF animatie
· Instagram GIPHY sticker
· Geanimeerde social post
· Geanimeerde profielfoto
· Narrowcasting animatie

Heb je toch nog een vraag?