Skip to content

Website laten maken Venlo

Website laten maken in regio Venlo

Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je jouw bestaande website vernieuwen in de regio Venlo? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij ons ben je aan het juiste adres! Het is geen toeval dat je ons hebt gevonden. Naast het creëren van innovatieve en creatieve websites, leggen we ook de nadruk op vindbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste klanten aan te trekken naar jouw website of webshop. Daarom ontwikkelen we websites die niet alleen technisch solide zijn, maar ook zorgen voor een sterke online zichtbaarheid.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau dat actief is in de regio Venlo. We beschrijven onszelf als innovatieve en creatieve professionals. Elke dag ontwerpen en bouwen we met passie websites voor bedrijven in de regio. Ons doel is om pas tevreden te zijn wanneer de website naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf!

Een professionele website of webshop in Venlo

Of je nu een startende ondernemer bent, al geruime tijd actief bent, werkzaam bent binnen het MKB of zelfs een groter bedrijf hebt, jouw website is in deze moderne tijd het belangrijkste online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het van essentieel belang dat de functie duidelijk is en aansluit bij de strategie van jouw online platform. Wil je de bezoekers voornamelijk informeren of streef je naar een hoge conversie? Wij beschikken over de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten om te zetten naar een goed functionerende nieuwe website. We zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel solide is opgebouwd. Bovendien geven wij jouw website natuurlijk een prachtig design!

Ben je op zoek naar een professionele website in Venlo? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al vele anderen geholpen bij het maken van een website. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Responsive webdesign

Uit ervaring weten we dat steeds meer verkeer via mobiel of tablet een website bezoekt. Het is daarom belangrijk dat je website geschikt is voor alle apparaten. Wij bouwen altijd alle websites responsive zodat jouw website altijd perfect werkt op elk apparaat.

Een website laten maken in Venlo die zich automatisch aanpast op elk apparaat én conversiegericht is opgebouwd? Wij zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en klantervaring altijd op nummer één staat.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Venlo