Skip to content

Website laten maken Valkenswaard

Website laten maken in regio Valkenswaard

Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je jouw bestaande website vernieuwen in de regio Valkenswaard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is geen toeval dat je ons hebt gevonden. Naast het creëren van innovatieve en creatieve websites, zorgen we ook voor de vindbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines. We begrijpen het belang van het aantrekken van de juiste klanten naar jouw website of webshop. Daarom ontwikkelen we websites die technisch solide in elkaar zitten, zodat je online goed zichtbaar bent.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau dat actief is in de regio Valkenswaard. We beschrijven onszelf als innovatieve creatievelingen. We ontwerpen en bouwen websites voor bedrijven in de regio, en we doen dit elke dag met veel passie. We streven ernaar om pas tevreden te zijn met een website wanneer deze perfect aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf!

Een professionele website of webshop in Valkenswaard

Ben je een startende ondernemer, ben je al geruime tijd bezig, actief in het MKB of zelfs groter? In de moderne tijd is jouw website het ultieme online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het van groot belang dat de functionaliteit duidelijk is en aansluit bij de strategie van jouw online platform. Wil je de bezoekers vooral informeren of streef je naar een hoog conversiepercentage? Wij beschikken over de technische expertise om de specifieke wensen van onze klanten te vertalen naar een goed functionerende nieuwe website. We zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel solide is opgebouwd. Uiteraard krijgt jouw website ook een prachtig design!

Wil je een professionele website laten maken in Valkenswaard? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al voor vele anderen websites gemaakt. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Responsive webdesign

Vanuit onze ervaring weten we dat steeds meer bezoekers jouw website bekijken via mobiele apparaten, zoals smartphones of tablets. Daarom is het van groot belang dat jouw website geschikt is voor alle apparaten. Bij ons worden alle websites altijd responsief gebouwd, zodat jouw website perfect functioneert op elk apparaat.

Wil je een website laten maken in Valkenswaard die zich automatisch aanpast aan elk apparaat en tegelijkertijd is gericht op het behalen van conversies? Bij ons staat gebruiksgemak en de klantervaring altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat jouw website moeiteloos toegankelijk is en een optimale ervaring biedt, ongeacht het apparaat dat de bezoeker gebruikt.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Valkenswaard