Skip to content

Website laten maken Panningen

Website laten maken in regio Panningen

Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je jouw bestaande website vernieuwen in de regio Panningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is geen toeval dat je ons hebt gevonden. Naast het creëren van innovatieve en creatieve websites, zorgen we ook voor de vindbaarheid en optimalisatie van zoekmachines. We begrijpen het belang van het aantrekken van de juiste klanten naar jouw website of webshop. Daarom ontwikkelen we websites die technisch goed in elkaar zitten, zodat je online goed zichtbaar bent.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau dat actief is in de regio Panningen. We beschrijven onszelf als innovatieve creatievelingen. We ontwerpen en bouwen websites voor bedrijven in de regio en we doen dit elke dag met veel passie. We streven ernaar om pas tevreden te zijn wanneer de website naadloos aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf!

Een professionele website of webshop in Panningen

Ben je een startende ondernemer, al geruime tijd actief, werkzaam binnen het MKB of zelfs een groter bedrijf? In de moderne tijd is jouw website het belangrijkste online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het essentieel dat de functie duidelijk is en aansluit bij de strategie van jouw online platform. Wil je de bezoekers voornamelijk informeren of streef je naar een hoge conversie? Wij beschikken over de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten uit te werken tot een goed functionerende nieuwe website. We zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd. Daarnaast geven wij jouw website natuurlijk een prachtig design!

Wil je een professionele website laten maken in Panningen? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al vele anderen geholpen met het maken van een website. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Responsive webdesign

Uit ervaring weten we dat steeds meer verkeer via mobiel of tablet een website bezoekt. Het is daarom belangrijk dat je website geschikt is voor alle apparaten. Wij bouwen altijd alle websites responsive zodat jouw website altijd perfect werkt op elk apparaat.

Een website laten maken in Panningen die zich automatisch aanpast op elk apparaat én conversiegericht is opgebouwd? Wij zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en klantervaring altijd op nummer één staat.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Panningen