Skip to content

Website laten maken Helmond

Website laten maken in regio Helmond

Op zoek naar een nieuwe website of een frisse update voor je bestaande website in de regio Helmond? Dan hoef je niet verder te zoeken! Je hebt ons niet voor niets gevonden. Bij ons kun je rekenen op innovatieve en creatieve websites, evenals uitstekende vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie. We begrijpen het belang van het aantrekken van de juiste klanten naar jouw website of webshop, daarom ontwikkelen we technisch hoogwaardige websites die zorgen voor een sterke (online) zichtbaarheid.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau dat actief is in de regio Helmond. We beschrijven onszelf als innovatieve en creatieve professionals. We ontwerpen en bouwen websites voor bedrijven in de regio, en we doen dit elke dag met grote passie. We streven ernaar om een website te creëren die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit voordat we tevreden zijn.

Een professionele website of webshop in Helmond

Ben je een startende ondernemer, heb je al enige tijd ervaring opgebouwd, ben je actief binnen het MKB of heb je zelfs een nog groter bedrijf? Tegenwoordig is jouw website het belangrijkste online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het essentieel dat de functionaliteit duidelijk is en aansluit bij de strategie van jouw online platform. Wil je de bezoekers vooral informeren of streef je naar een hoog conversiepercentage? Wij bezitten de technische expertise om de specifieke wensen van onze klanten om te zetten naar een goed functionerende nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel solide is opgebouwd. Bovendien geven wij jouw website natuurlijk een prachtig design!

Heb je behoefte aan een professionele website in Helmond? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken, waar we trots op zijn! We hebben al talloze andere bedrijven geholpen met het maken van een website. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Responsive webdesign

Vanuit onze ervaring weten we dat steeds meer bezoekers jouw website bekijken via mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Daarom is het van cruciaal belang dat jouw website geschikt is voor alle soorten apparaten. Bij ons worden alle websites altijd responsive gebouwd, zodat jouw website perfect functioneert op elk apparaat.

Ben je op zoek naar een professionele website in Helmond die automatisch wordt aangepast aan elk apparaat en tevens gericht is op het behalen van conversies? Bij ons staat gebruiksgemak en de klantervaring altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat jouw website moeiteloos toegankelijk is en een optimale ervaring biedt, ongeacht het apparaat dat de bezoeker gebruikt.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Helmond