Skip to content

Website laten maken Heeze

Website laten maken in regio Heeze

Ben je op zoek naar een nieuwe website of wil je jouw bestaande website vernieuwen in de regio Heeze? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt ons niet voor niets gevonden. Naast het creëren van innovatieve en creatieve websites, zorgen we ook voor de vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste doelgroep naar jouw website of webshop te trekken. Daarom ontwikkelen we websites die technisch solide zijn, zodat je goed (online) zichtbaar bent.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau dat actief is in de regio Heeze. We beschrijven onszelf als innovatieve creatievelingen. We ontwerpen en ontwikkelen websites voor bedrijven in de regio. Met veel passie werken we elke dag aan het creëren van websites die naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw bedrijf. We rusten niet voordat we een website hebben gemaakt waar we trots op zijn!

Een professionele website of webshop in Heeze

Ben je een startende ondernemer, al een tijdje actief, werkzaam binnen het MKB of zelfs een groter bedrijf? Tegenwoordig is jouw website het belangrijkste online visitekaartje van jouw bedrijf. Bij het laten bouwen van een website of webshop is het essentieel dat de functionaliteit duidelijk is en aansluit bij de strategie ervan. Wil je de bezoekers voornamelijk informeren of streef je naar een hoge conversie? Wij beschikken over de technische expertise om de specifieke wensen van onze klanten om te zetten naar een goed functionerende nieuwe website. We zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel solide is opgebouwd. En uiteraard krijgt jouw website een prachtig design!

Als je een professionele website wilt laten maken in Heeze, ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken, waar we trots op zijn. We hebben al voor vele anderen een website gerealiseerd. Hieronder vind je enkele voorbeelden ter inspiratie.

Responsive webdesign

Uit ervaring weten we dat steeds meer verkeer via mobiel of tablet een website bezoekt. Het is daarom belangrijk dat je website geschikt is voor alle apparaten. Wij bouwen altijd alle websites responsive zodat jouw website altijd perfect werkt op elk apparaat.

Een website laten maken in Heeze die zich automatisch aanpast op elk apparaat én conversiegericht is opgebouwd? Wij zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en klantervaring altijd op nummer één staat.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken Heeze