Skip to content

Website laten maken Eindhoven

Website laten maken in regio Eindhoven

Ben je toe aan een nieuwe website of een vernieuwing van je bestaande website in regio Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt ons ook niet voor niets gevonden. Naast innoverende, creatieve websites zorgen we ook voor de vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie. Het is belangrijk om de juiste klant naar jouw website of webshop te brengen daarom ontwikkelen we websites die technisch goed in elkaar steken zodat je goed (online) zichtbaar bent.

Glendi – Digital Solutions is een professioneel webdevelopment bureau actief in regio Eindhoven. Innoverende creatievelingen is hoe we onszelf in een notendop omschrijven. We ontwerpen en maken websites voor bedrijven in de regio. Dit doen we elke dag met veel passie en we nemen pas genoegen met een website wanneer deze naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit!

Een professionele website of webshop in Eindhoven

Ben je startend ondernemer, al een tijdje aan de weg aan het werken, actief binnen het MKB of nog groter? Tegenwoordig is jouw website hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Wanneer je een website of webshop laat bouwen is het belangrijk dat de functie duidelijk is en aansluit bij de strategie van de website of webshop. Wil je de bezoeker vooral informeren of wil je graag een hoge conversie behalen? Wij hebben de technische kennis om de specifieke wensen van onze klanten uit te werken tot een goed werkende nieuwe website. Wij zorgen ervoor dat de website zowel technisch als functioneel goed is opgebouwd. Daarnaast krijgt jouw website natuurlijk een prachtig design!

Wil je een professionele website laten maken in Eindhoven? Samen met onze klanten werken we hard om van elk project een succesverhaal te maken. Daar zijn we trots op! We hebben al voor vele anderen een website gemaakt. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Responsive webdesign

Uit ervaring weten we dat steeds meer verkeer via mobiel of tablet een website bezoekt. Het is daarom belangrijk dat je website geschikt is voor alle apparaten. Wij bouwen altijd alle websites responsive zodat jouw website altijd perfect werkt op elk apparaat.

Een website laten maken in Eindhoven die zich automatisch aanpast op elk apparaat én conversiegericht is opgebouwd? Wij zorgen ervoor dat het gebruiksgemak en klantervaring altijd op nummer één staat.

WordPress webshop op maat

Een effectieve en conversiegerichte webshop ondersteunt een organisatie met het behalen van haar bedrijfsdoelstellingen. Het design, de techniek en de invulling van verschillende pagina’s zijn allemaal belangrijke aspecten waar je over na moet denken. Je wil natuurlijk wel dat je webshop goed werkt én dat het converteert. Wij zijn specialist in maatwerk webshops. Samen vertalen we jouw fantastische concept of product naar een sterke en doordachte WordPress webshop op basis van WooCommerce, inclusief de belangrijkste plug ins, met een eenvoudig te gebruiken CMS (content management systeem).

Wil je een website of webshop laten maken door een ervaren webdesign bureau?

Bij het design en de ontwikkeling van een website betrekken we zowel jou als ons development- en marketingteam, zodat het doel van de website, de marketingstrategie en bedrijfspositionering bewaakt worden. Dit alles uiteraard met duidelijke communicatie vanuit ons naar de klant en andersom. Door onze marketingachtergrond zijn onze designs conversiegericht en worden websites in de basis al technisch geoptimaliseerd voor een goede online vindbaarheid.

website laten maken eindhoven