Skip to content

Website laten maken?

Je wilt een website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want zeg nou zelf: je hebt ons ook gevonden! We ontwikkelen websites die niet alleen werken maar ook betaalbaar én zoekmachine geoptimaliseerd zijn en dat in een modern jasje. 

Een greep uit ons portfolio

renki
fysioospel
pastorie
van gog aanhangwagens website

Een website die wat oplevert

Je website is dé eerste indruk voor vrijwel alle (potentiële) klanten. Met een interactieve en onderscheidende website win je van je concurrentie. Met een statische webpagina kun je vandaag de dag niet meer het onderste uit de spreekwoordelijke kan halen. Wij geloven er in dat een website namelijk iets moet opleveren. Efficiëntie staat bij ons hoog in het vaandel.

Het proces begint altijd met een persoonlijke kennismaking. Het liefst onder het genot van een lekker kopje koffie. Nadat we je wensen en verwachtingen in kaart hebben gebracht, begin wij aan het ontwerp. Tijdens de ontwikkeling houden we je ten alle tijden op de hoogte zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij zien de ontwikkeling van een website als een huis; als eenmaal het dak erop zit, is het aanpassen van de fundering niet zo makkelijk meer.

Daarnaast beloven we je één ding: je krijgt altijd een scherpe offerte die aansluit op jouw wensen. Dat is waar we immers in geloven. Elk ontwerp vergt een persoonlijke benadering waardoor iedere prijs anders is. 

 

Koffie & Kennis
Allereerst gaan we samen rond de tafel om niet alleen jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen maar nemen we ook héél graag een kijkje in de spreekwoordelijke maar fysieke keuken. Aan de hand van dit vrijblijvende gesprek waar enthousiasme centraal staat presenteren wij je een op-maat-gemaakte offerte. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan want wij hebben een hekel aan die addertjes.
Ontwikkeling
Laat het bouwen maar beginnen! Aan de hand van schetsen, mock-ups en moodboards gaan onze specialisten aan de gang. Tijdens het gehele proces krijg je tussentijdse previewmomenten (offline als online) waarbij je de regie in handen houdt. Het zou toch wel heel vervelend zijn om geen correctiemogelijkheden door te kunnen voeren. Bij ons krijg je geen maximaal aantal mogelijkheden. Dat noemen we nu pas transparantie.
Realisatie
Na het finale akkoord leveren we de website op, verhuizen we deze naar een online omgeving en ontvang je van ons een digitale backup. Zo ben je in principe niet meer afhankelijk van ons en smeren we je ook geen verkoopabbonnementjes aan. Natuurlijk ben je bij ons ook van harte welkom om andere diensten af te nemen maar voel je vooral niet veprlicht. Iedere uitdaging is er namelijk een waar wij enthousiast van worden.

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert