Skip to content

Webshop laten maken?

Je wilt een webshop laten maken? Naast dat een webshop altijd open is, is er natuurlijk een enorm bereik dat gerealiseerd kan worden om mensen jouw producten te laten kopen. Een webshop is betaalbaar en jij kunt jouw klanten snel jouw diensten verlenen.

Een greep uit ons portfolio

renki
fysioospel
pastorie
timmerwerken limburg website

Een webshop die genereert

Bij een webshop ontwikkeling maken we gebruik van het CMS systeem WordPress met WooCommerce. Dit zeer gebruiksvriendelijke systeem zorgt ervoor dat jij zelf makkelijk producten kan toevoegen, aanpassen en de voorraad bijhouden in een of meerdere productgroepen. Het systeem kan actief jouw voorraad bijhouden. Ook beheer je heel eenvoudig kortingen, bestellingen, betalingen en retouren.

Jouw webshop moet perfect aansluiten aan de wensen van jouw online doelgroep. Daarnaast moet dit medium eenvoudig in het gebruik zijn en direct duidelijkheid voor bezoekers scheppen. Wij bouwen vanuit een heldere websitestructuur. Je kunt bij ons een webshop laten bouwen die voor zowel beginners als voor de meest ervaren winkeliers de oplossing biedt. Een webshop laten bouwen die meer klanten bereikt, boeit en bindt. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de enorme stijging in mobiele conversies. Daardoor is het erg belangrijk dat de webshop responsive is.

Koffie & Kennis
Allereerst gaan we samen rond de tafel om niet alleen jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen maar nemen we ook héél graag een kijkje in de spreekwoordelijke maar fysieke keuken. Aan de hand van dit vrijblijvende gesprek waar enthousiasme centraal staat presenteren wij je een op-maat-gemaakte offerte. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan want wij hebben een hekel aan die addertjes.
Ontwikkeling
Laat het bouwen maar beginnen! Aan de hand van schetsen, mock-ups en moodboards gaan onze specialisten aan de gang. Tijdens het gehele proces krijg je tussentijdse previewmomenten (offline als online) waarbij je de regie in handen houdt. Het zou toch wel heel vervelend zijn om geen correctiemogelijkheden door te kunnen voeren. Bij ons krijg je geen maximaal aantal mogelijkheden. Dat noemen we nu pas transparantie.
Realisatie
Na het finale akkoord leveren we de website op, verhuizen we deze naar een online omgeving en ontvang je van ons een digitale backup. Zo ben je in principe niet meer afhankelijk van ons en smeren we je ook geen verkoopabbonnementjes aan. Natuurlijk ben je bij ons ook van harte welkom om andere diensten af te nemen maar voel je vooral niet veprlicht. Iedere uitdaging is er namelijk een waar wij enthousiast van worden.

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert