Skip to content

Beveiliging & onderhoud

Een website of webshop die niet wordt onderhouden kan op termijn zorgen voor problemen. Om de veiligheid te optimaliseren en de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen, bieden we bij Glendi een Full-Service onderhoudspakket voor jouw website/webshop.

v.a. € 14,99 per maand

  • Minor & Major (WordPress) CMS updates/patches.
  • Maandelijkse backup bestanden en database.
  • Comptabiliteitscheck webhostingomgeving.
  • Website/Webshop beheer mogelijk.
beveiliging en onderhoud
Over ons

Zorgeloos genieten?
Laat je digitaal ontzorgen!

“ Een onderhoudsabonnement afsluiten bij ons betekent dat wij ook je website of webshop iedere maand op een aantal belangrijke punten controleren en onderhouden. Door maandelijks onderhoud blijft je website of webshop in optimale conditie. Bovendien kan regelmatig onderhoud gevaarlijke situaties voorkomen. Wel zo veilig dus.” – Dion & Glenn

Onze Digital Solutions

Wel zo handig dat we (bijna alles) onder één dak hebben!

Onze voordelige
onderhoudsabonnementen

Wanneer je kiest voor een onderhoudsabonnement bij Glendi haal je meer rendement uit je tijd en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze opties zijn ook los af te nemen. Wij kijken samen met je mee naar je bestaande pakketten om zoveel mogelijk dubbele lasten te voorkomen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Zo krijg jij altijd hét pakket dat bij jou past. In de meeste gevallen betaal je ook geen eenmalige setupkosten.

Ben je nieuwsgierig, benieuwd naar de mogelijkheden of ga je liever met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Basic

v.a. € 19,95 p.m.

Plus

v.a. € 29,95 p.m.

Pro

v.a. € 39,95 p.m.

glenn

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert