Skip to content

Web

Of je nu een nieuwe website wilt laten maken of een bestaande webshop wilt optmaliseren. De vakidioten van Glendi helpen je graag verder. We geloven in de kracht van efficientie wat betekent dat we voor ieder budget een project kunnen realiseren dat wat oplevert voor jou!

medical building solutions website

Boost your business

Met jouw eigen huisstijl onderscheid jij je van jouw concurrenten en laat je een goede eerste indruk achter bij jouw klanten. De huisstijl is namelijk het gezicht van jouw bedrijf. Hierdoor is de huisstijl van onschatbare waarde. Het is een belangrijk middel om de sfeer van jouw bedrijf of product neer te zetten en nieuwe klanten te binden. Herkenning wekt vertrouwen op. Daarnaast helpt het om de kernwaarden en visie van jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Werkende websites in een modern jasje

Wij realiseren websites van concept tot uitvoering. Wij ontwikkelen jouw nieuwe website in jouw eigen kleuren en bedrijfsvormgeving. Naast een prachtig design is een hoge ranking in de zoekmachines erg belangrijk voor de vindbaarheid. Zo zorgen wij ook voor SEO optimalisatie. We richten alles op maximaal resultaat.

timmerwerken limburg website
it solutions

3. IT Solutions

We leven in een tijd dat IT niet meer weg te denken is uit de maatschappij en het bedrijfsleven. Veel bedrijven kunnen niet meer functioneren zonder gebruik te kunnen maken van hun IT systemen. Het is dan ook zaak om te zorgen dat je systemen optimaal beschikbaar zijn en dat storingen tot een minimum worden beperkt. 

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert