Skip to content

Systeembeheer

We worden steeds meer afhankelijk van systemen en kunnen ons een uitval niet veroorloven. Of het nu gaat om regulier onderhoud of om storingen. Snelle en flexibele serviceverlening zodat je bedrijfsvoering niet stil komt te liggen.

v.a. € 9,99 per maand

  • Backup & Recovery online of op locatie.
  • Flexibele support.
  • Firewall & Anti-malware.
  • Anti-malware & anti-spam beveiliging inbegrepen.
beveiliging en onderhoud
Over ons

Glendi doet net iets meer voor haar klanten

Het optimaal functioneren van jouw bedrijf valt of staat bij goed (preventief) systeembeheer. Het systeembeheer van het netwerk is een discipline die wij voor onze klanten uit handen nemen. Zodat continuïteit en optimaal gebruik van systemen en het netwerk gegarandeerd is. Of het nu gaat om regulier onderhoud of om storingen. Snelle en flexibele serviceverlening zodat je bedrijfsvoering niet stil komt te liggen en je medewerkers kunnen blijven werken.

Onze Digital Solutions

Wel zo handig dat we (bijna alles) onder één dak hebben!

Onze voordelige
onderhoudsabonnementen

Wanneer je kiest voor een onderhoudsabonnement bij Glendi haal je meer rendement uit je tijd en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze opties zijn ook los af te nemen. Wij kijken samen met je mee naar je bestaande pakketten om zoveel mogelijk dubbele lasten te voorkomen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Zo krijg jij altijd hét pakket dat bij jou past. In de meeste gevallen betaal je ook geen eenmalige setupkosten.

Ben je nieuwsgierig, benieuwd naar de mogelijkheden of ga je liever met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Basic

v.a. € 19,95 p.m.

Plus

v.a. € 29,95 p.m.

Pro

v.a. € 39,95 p.m.

glenn

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions