Skip to content

Software licenties

Bij Glendi kun je diverse licenties afsluiten voor diverse mogelijkheden. Als erkend reseller betaal je eerlijke én betaalbare prijzen voor onze opties. Daarbij installeren we software op afstand of op locatie.

Een greep uit onze mogelijkheden

  • Microsoft Windows
  • Microsoft Office
  • Internet
  • ESET Internet Security
software licenties
Over ons

Een stukje service die je mag verwachten

Het zoeken naar specifieke software en het afsluiten van een contract kan spannend zijn. Glendi begeleidt je tijdens het proces en biedt antwoorden op de vragen die je écht stelt. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je op weg. Zodra we een passend pakket voor je hebben gevonden, dragen wij zorg voor de installatie (op afstand of op locatie).

ESET-Official-Partner-1024x196

Onze Digital Solutions

Wel zo handig dat we (bijna alles) onder één dak hebben!

Onze voordelige
onderhoudsabonnementen

Wanneer je kiest voor een onderhoudsabonnement bij Glendi haal je meer rendement uit je tijd en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze opties zijn ook los af te nemen. Wij kijken samen met je mee naar je bestaande pakketten om zoveel mogelijk dubbele lasten te voorkomen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Zo krijg jij altijd hét pakket dat bij jou past. In de meeste gevallen betaal je ook geen eenmalige setupkosten.

Ben je nieuwsgierig, benieuwd naar de mogelijkheden of ga je liever met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Basic

v.a. € 19,95 p.m.

Plus

v.a. € 29,95 p.m.

Pro

v.a. € 39,95 p.m.

glenn

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions