Skip to content

Monitoring

Wanneer je bedrijf getroffen wordt door een IT storing dan brengt dit in veel gevallen al snel veel overlast en hoge kosten met zich mee. Sommige bedrijven kunnen zelfs geheel niet meer functioneren zonder toegang tot hun IT systemen.

v.a. € 19,99 per maand

  • Preventief ingrijpen voorkomt problemen op de lange termijn.
  • Vervangend apparatuur bij afname van een full-service onderhoudsabonnement.
  • Op afstand of op locatie; afhankelijk van de situatie.
monitoring
Over ons

Onderhoud waar je blij van wordt

Aan ons dus de taak om te zorgen dat je systemen optimaal beschikbaar zijn en zo min mogelijk storing geven. Wanneer je bij ons een onderhoudsabonnement afsluit voor je IT omgeving dan zullen wij deze monitoren. Hierdoor zien wij direct wanneer er een storing optreedt, maar nog veel mooier is dat wij ook vaak al preventief kunnen ingrijpen. Wanneer bijvoorbeeld een backup mislukt, een virusscanner niet update, harddisk bijna vol is, een CPU te zwaar belast wordt of wanneer een onderdeel in je systeem kapot dreigt te raken zoals bijvoorbeeld een harde schijf.

Onze Digital Solutions

Wel zo handig dat we (bijna alles) onder één dak hebben!

Onze voordelige
onderhoudsabonnementen

Wanneer je kiest voor een onderhoudsabonnement bij Glendi haal je meer rendement uit je tijd en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze opties zijn ook los af te nemen. Wij kijken samen met je mee naar je bestaande pakketten om zoveel mogelijk dubbele lasten te voorkomen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Zo krijg jij altijd hét pakket dat bij jou past. In de meeste gevallen betaal je ook geen eenmalige setupkosten.

Ben je nieuwsgierig, benieuwd naar de mogelijkheden of ga je liever met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Basic

v.a. € 19,95 p.m.

Plus

v.a. € 29,95 p.m.

Pro

v.a. € 39,95 p.m.

glenn

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions