Skip to content

Microsoft Office 365

Glendi kan behalve het leveren van Office 365 licenties ook je migratie, implementatie en beheer verzorgen. Met Microsoft Exchange Online kun je slimmer werken, overal, met gehoste e-mail voor bedrijven.

v.a. € 6,99 per gebruiker/per maand

  • Postvak van 50 GB per gebruiker.
  • Microsoft Office applicaties zoals Word & Excel.
  • Microsoft Onedrive 1 TB
  • Anti-malware & anti-spam beveiliging inbegrepen.

Microsoft 365

De complete en veilige basis voor de moderne werkplek

Microsoft 365 is een online softwareoplossing voor e-mail, documentopslag en samenwerken. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor online communiceren en vergaderen en (samen)werken. Bovendien geeft het je toegang tot alle Office apps, zoals Outlook, Microsoft Teams, SharePoint Online, OneDrive en Office Online. Glendiondersteunt organisaties bij het inrichten, beveiligen en beheren van Microsoft 365.

Microsoft 365 biedt je alle tools die je nodig hebt om efficiënt en prettig (samen) te werken vanaf ieder device. Het ondersteunt telefoneren, online vergaderen en chatten. Daarnaast werk je in realtime samen aan offertes of presentaties. Het is niet meer nodig om documenten te mailen, versies te beheren en te wachten op een reactie. Het biedt je een solide basis voor een moderne werkplek. De Microsoft oplossing faciliteert de nieuwe manier van werken. Thuis, bij de klant of onderweg. Het vergroot de productiviteit en efficiency van je medewerkers. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over performance of security.

Desktopversies van Officeapps

word-icon
excel-icon
powerpoint-icon
onenote-icon
publisher-icon
outlook-icon

Office Online: Webversies

word-icon
excel-icon
powerpoint-icon
onenote-icon

OneDrive Cloudopslag

Exchange e-mail, agenda’s,
antispam (+ domeinkoppeling)

Teams voor Bedrijven
Online HD video vergaderen

Advanced Threat Protection, Beheer van pc’s en mobiele apparaten

domeinnaam
Over ons

Abonnementen voor bedrijven en particulieren in alle soorten en maten.

Profiteer op vrijwel elke locatie van de nieuwste Office-toepassingen en eenvoudig te beheren IT-cloudservices, zoals hoogwaardige e-mail en webconferenties. Bied je medewerkers vrijwel overal toegang tot de nieuwste Office-toepassingen, IT-cloudservices zoals hoogwaardige e-mail en teamsites, en krachtige beheer- en compliancetools.

Onze Digital Solutions

Wel zo handig dat we (bijna alles) onder één dak hebben!

Onze voordelige
onderhoudsabonnementen

Wanneer je kiest voor een onderhoudsabonnement bij Glendi haal je meer rendement uit je tijd en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze opties zijn ook los af te nemen. Wij kijken samen met je mee naar je bestaande pakketten om zoveel mogelijk dubbele lasten te voorkomen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Zo krijg jij altijd hét pakket dat bij jou past. In de meeste gevallen betaal je ook geen eenmalige setupkosten.

Ben je nieuwsgierig, benieuwd naar de mogelijkheden of ga je liever met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Basic

v.a. € 19,95 p.m.

Plus

Slechts € 29,95 p.m.

Pro

Slechts € 39,95 p.m.

glenn

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert