Skip to content

Hardware en reparatie

Voor de aanschaf van apparatuur (nieuw én refurbished) ben je ook bij Glendi aan het juiste adres. Wij denken met je mee en zorgen er voor dat alle apparatuur gebruiksklaar wordt afgeleverd en geïnstalleerd.

Onze mogelijkheden

  • PC en laptop reparatie. Hardware, software en randapparatuur.
  • PC advies en opbouw voor meerdere toepassingen.
  • Verkoop van hardware en installatie op locatie.
  • Nieuw en refurbished apparatuur.
hardware en reparatie
Over ons

Ben je op zoek naar een partij die jouw hardware compleet verzorgd?

Bij Glendi ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van hardware. Van kant-en-klare desktops tot aan uitgebreide maatwerk it oplossingen. Van A tot Z ontzorgen we jou in het proces en zorgen we er voor dat alles ten alle tijden gebruiksklaar wordt opgeleverd én krijg je ook nog eens 2 jaar Glendi service garantie op bijvoorbeeld refurbished randapparatuur.

Onze Digital Solutions

Wel zo handig dat we (bijna alles) onder één dak hebben!

Onze voordelige
onderhoudsabonnementen

Wanneer je kiest voor een onderhoudsabonnement bij Glendi haal je meer rendement uit je tijd en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze opties zijn ook los af te nemen. Wij kijken samen met je mee naar je bestaande pakketten om zoveel mogelijk dubbele lasten te voorkomen. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Zo krijg jij altijd hét pakket dat bij jou past. In de meeste gevallen betaal je ook geen eenmalige setupkosten.

Ben je nieuwsgierig, benieuwd naar de mogelijkheden of ga je liever met ons in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Basic

v.a. € 19,95 p.m.

Plus

v.a. € 29,95 p.m.

Pro

v.a. € 39,95 p.m.

glenn

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions