Skip to content

Voertuigbelettering

‘Die zie je ook overal rijden!’. Enig idee wat de impact van een bestickerde bedrijfsbus kan zijn? Het versterkt je naamsbekendheid én kan zorgen voor nieuwe klanten!

Een greep uit ons portfolio

amd
forelli_forellen_kwekerij
8012
voertuigbelettering

Scoren door op te vallen

Dankzij een nauwe (lokale) samenwerking met Studio Gezien (Ospel, Midden-Limburg) weten we keer op keer gave projecten te realiseren om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Borduren, beletteren, ontwerpen en méér. Wij ontwerpen en zorgen voor de communcatie met jou. Dat noemen we full-service ontzorging. Ook voor ‘andere’ signing ben je bij ons aan het juiste adres

Brainstormen
We bespreken de wensen, maken foto’s en nemen waar mogelijk maten op bij jou op locatie. Dit alles verwerken we in een signingplan, zodat we exact weten waar we iets voor kunnen bedenken.
Voorstel
Onze designer werkt alle ideeën uit en zet de ontwerpen rechtstreeks in de foto. Zo zie je meteen hoe het eruit komt te zien.
Realiseren
Na akkoord worden alle drukbestanden opgemaakt en doorgezet naar de bestickeraar, schilder en wie we nog meer nodig hebben. We spreken een of meerdere data af en wachten dan in spanning op het eindresultaat!

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
google_partner

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions