Skip to content

Narrowcasting

Met ons narrowcasting systeem creeer jij jouw eigen professionele tv-kanaal voor jouw communicatie. Ideaal voor iedere praktijk en ander bedrijf. In samenwerking met Nederweert24 ben je ook in staat om het lokale nieuws te communiceren met jouw bezoeker.

Een greep uit ons portfolio

DKW_logo
Fysio_Ospel_Logo_fc

Communicatie via scherm

Met ons narrowcasting systeem trek jij de aandacht van jouw bezoeker of collega. Zo creeer je jouw eigen tv-kanaal die aansluit op jouw huisstijl. Een ideale oplossing om op een effectieve manier jouw doelgroep te bereiken. 

In samenwerking met Nederweert24 ben je ook in staat om lokaal nieuws te presenteren. Beschikt jouw bedrijf/praktijk over een wachtruimte? Dan is narrowcasting een uitgelezen kans om de bezoeker te informeren en te binden.

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om nieuws, afbeeldingen, video’s maar ook kalenders te presenteren op ieder gewenst scherm. Zo gaan onze grafische vormgevers enthousiast aan de slag om jouw huisstijl door te trekken naar de narrowcasting.

Hang je scherm (of schermen) op effectieve, strategische plekken zoals een bedrijfskantine, wachtruimte of entree en ervaar zelf de mogelijkheden van narrowcasting.

Brainstormen
We leren jou en je bedrijf graag kennen zodat we precies weten met wie we rond de tafel zitten. Onder het genot van een lekkere kop koffie ontstaan al meer ideeën dan je denkt.
Schetsen
We gaan aan de slag met de eerste opzet. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte zodat je ten alle tijden je mening kunt laten horen. Het gaat tenslotte om jou!
Ontwerpen
Zijn we samen tot een geschikte opzet gekomen? Dan is het tijd voor het echte werk! Onze creatievelingen zorgen er voor dat de schetsen tot leven worden gebracht.
Realiseren
Het finale ontwerp wordt gepresenteerd en gereed gemaakt voor export. Dat betekent dat jij het voor diverse doeleinden kunt gaan gebruiken! Denk aan drukwerk, web en meer!

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert