Skip to content

Logo

Een logo is voor jouw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met je onderneming. Wij ontwerpen met veel plezier een logo waar je trots op mag zijn en waarmee je een verpletterende indruk maakt!

 

Een greep uit ons portfolio

amd
forelli_forellen_kwekerij
8012
bouwhekspandoek nederweert

Een logo schept vertrouwen

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Het meest belangrijke bij een logo is dat het de doelgroep moet aanspreken. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep.

Brainstormen
We leren jou en je bedrijf graag kennen zodat we precies weten met wie we rond de tafel zitten. Onder het genot van een lekkere kop koffie ontstaan al meer ideeën dan je denkt.
Schetsen
We gaan aan de slag met de eerste opzet. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte zodat je ten alle tijden je mening kunt laten horen. Het gaat tenslotte om jou!
Ontwerpen
Zijn we samen tot een geschikte opzet gekomen? Dan is het tijd voor het echte werk! Onze creatievelingen zorgen er voor dat de schetsen tot leven worden gebracht
Realiseren
Het finale ontwerp wordt gepresenteerd en gereed gemaakt voor export. Dat betekent dat jij het voor diverse doeleinden kunt gaan gebruiken! Denk aan drukwerk, web en meer!

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions