Skip to content

Grafisch Ontwerp

Van flyers, brochures en visitekaartjes tot aan magazines, geboortekaartjes en beursbanners. We maken onze handen graag creatief ‘smerig’ aan grafisch ontwerp.

Een greep uit ons portfolio

amd
forelli_forellen_kwekerij
8012
grafisch ontwerp nederweert

Opdracht of project?

Of het nu gaat om kleine(re) losse opdrachten of grote projecten: Op het gebied van grafisch ontwerp ben je bij ons aan het juiste adres. Visitekaartjes, flyers, brochures, banners, spandoeken, en ga zo maar door. 

We durven de volledige uitdaging met je aan te gaan van A tot Z. Dat noemen we onze eigen inventariseren/adviseren/realiseren methode

Voor Dat. Nederweert Magazine verzorgen we per kwartaal de vormgeving en zijn we verantwoordelijk voor de fotografie. Het magazine wordt huis-aan-huis verspreid aan ca. 9000 huishoudens in de gemeente Nederweert.

Neem voor meer inspiratie een kijkje in ons portfolio!

Brainstormen
We leren jou en je bedrijf graag kennen zodat we precies weten met wie we rond de tafel zitten. Onder het genot van een lekkere kop koffie ontstaan al meer ideeën dan je denkt.
Schetsen
We gaan aan de slag met de eerste opzet. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte zodat je ten alle tijden je mening kunt laten horen. Het gaat tenslotte om jou!
Ontwerpen
Zijn we samen tot een geschikte opzet gekomen? Dan is het tijd voor het echte werk! Onze creatievelingen zorgen er voor dat de schetsen tot leven worden gebracht
Realiseren
Het finale ontwerp wordt gepresenteerd en gereed gemaakt voor export. Dat betekent dat jij het voor diverse doeleinden kunt gaan gebruiken! Denk aan drukwerk, web en meer!

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions