Skip to content

Foto en video

Of het nu gaat om een prachtige bedrijfsreportage of sfeerimpressie. Uiteindelijk gaat het om het plaatje wat je maakt. Het versterkt het imago van jouw bedrijf die past bij jullie identiteit. En het is elke keer weer een uitdaging!

Een greep uit ons portfolio

amd
forelli_forellen_kwekerij
8012
leni en liz

Beeld spreekt meer dan woorden

De aanleiding van een bedrijfsreportage hoeft niet altijd bij een nieuwe website te zijn. Bedrijfsfoto’s van jouw bedrijf kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen we personeelsfoto’s maken voor drukwerk of andere reclame uitingen. Foto’s waar werknemers trots op zijn en waar werkzoekenden enthousiast van worden. De persoonlijke aanpak creëert direct een vertrouwde band. Ook is een goed portret handig om te gebruiken voor Facebook, Instagram en LinkedIn, want ook social media is tegenwoordig niet meer weg te denken in het (zakelijke) leven.

Brainstormen
We leren jou en je bedrijf graag kennen zodat we precies weten met wie we rond de tafel zitten. Onder het genot van een lekkere kop koffie ontstaan al meer ideeen dan je denkt.
Schetsen
We gaan aan de slag met de eerste opzet. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte zodat je ten alle tijden je mening kunt laten horen. Het gaat tenslotte om jou!
Ontwerpen
Zijn we samen tot een geschikte opzet gekomen? Dan is het tijd voor het echte werk! Onze creatievelingen zorgen er voor dat de schetsen tot leven worden gebracht
Realiseren
Het finale ontwerp wordt gepresenteerd en gereed gemaakt voor export. Dat betekent dat jij het voor diverse doeleinden kunt gaan gebruiken! Denk aan drukwerk, web en meer!

Persoonlijk Kennismaken?

 Zie jij een probleem? Dan zien wij oplossingen! Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en wil je met ons rond de tafel? Tot gauw!

wordpress
KPN-Logo
woocommerce
microsoft365
mollie
Eset dealer Nederweert

1. Branding

2. Web

3. IT Solutions