Skip to content
Olifico
Grafisch Ontwerp, Drukwerk, IT Sollutions
olifico
Brochure Olifico
Olifico
Grafisch Ontwerp, Drukwerk, IT Sollutions

Voor Olifico verzorgen we jaarlijkse de advertentieopmaak voor Magazines, ontwerpen we de brochures en zorgen we van A tot Z voor de grafische ontzorging.

“Met OLIFICŌ laten u kennis maken met pure extra vergine olijfolie uit Puglia. Olijfolie geboren uit een eeuwenoude traditie van de familie Frisino. Alles wordt met respect voor de natuur geproduceerd, verzameld en verwerkt. Dit alles in handen van Mario, Francesco en Flavia Frisino. Het familie bedrijf is gesitueerd in Crispiano, vlakbij de stad Martina Franca in het mooie Puglia. In de Valle D’Itria regio tussen de typerende stenen wanden en oude masseria op 130 hectare aan grond. Een land vol prachtige oude olijfbomen. De belangrijkste missie van de familie Frisino is om een olijfolie te maken van extreem hoge kwaliteit!”

Luxe, overzichtelijkheid en eenheid, dat zijn de drie kernwaarden vanwaaruit we de huisstijl hebben ontwikkeld. Door gebruik te maken van veel contract in combinatie met een tintje kleur hebben we voor Olifico een persoonlijke identiteit gecreëerd.

Samen met ons aan een mooi project werken?

Kom jij ons team versterken?