Skip to content
Mosae Vini Italiani
Website, Grafisch Ontwerp, Huisstijlontwikkeling, Drukwerk, Webhosting, Email, IT Sollutions
mosae_vini_italiani
jack_metsemakers
Mosae Vini Italiani
Website, Grafisch Ontwerp, Huisstijlontwikkeling, Drukwerk, Webhosting, Email, IT Sollutions

Voor Mosae Vini Italiani hebben we de huisstijlontwikkeling mogen verzorgen en uiteindelijk doorgetrokken naar een vernieuwde website. Elk jaar verzorgen we de brochures, catalogus en magazine-advertenties van Mosae Vini Italiani en Olifico.

“Mosae Vini Italiani is in 2021 opgericht om de beste wijnen van kleine, lokale wijnboeren uit Italië bij u op tafel te kunnen zetten. Geen massaproducten uit wijnfabrieken, maar eerlijke wijnen met een verhaal, afkomstig van familiebedrijven met het wijnhart op de juiste plek.”

Luxe, overzichtelijkheid en eenheid, dat zijn de drie kernwaarden vanwaaruit we de huisstijl hebben ontwikkeld. Door gebruik te maken van veel contract in combinatie met een tintje kleur hebben we voor Mosae Vini Italiani een persoonlijke identiteit gecreëerd.

De website van Mosae Vini Italiani toont eenheid qua visueel ontwerp terwijl vanuit een technisch oogpunt rekening wordt gehouden met de (potentiële) klant. Overzicht, eenvoud maar toch doeltreffend. Belangrijk zijn de leadgeneraties ten behoeve van online marketing conversies. Een effectieve website met doeltreffende mogelijkheden. We hebben er voor gekozen om vooral het beeld te laten spreken. Een foto zegt uiteindelijk meer dan 1000 woorden. Op die manier kan Mosae Vini Italiani direct duidelijk maken waar zij goed in zijn.

Voor de communicatiemiddelen is gekozen voor diverse contrasten om de herkenbaarheid doeltreffend over te laten komen. Daarnaast biedt het een luxere uitstraling zodat aan de doelgroep wordt gedacht. De focus persona van Mosae Vini Italiani is gericht.

Samen met ons aan een mooi project werken?

Kom jij ons team versterken?