Skip to content
Gemeente Nederweert
Grafisch Ontwerp, Huisstijlontwikkeling, Logo , Drukwerk
gemnw
Uigelichte foto
Gemeente Nederweert
Grafisch Ontwerp, Huisstijlontwikkeling, Logo , Drukwerk

Van de Gemeente Nederweert hebben we recentelijk de opdracht gekregen om nieuwe logo’s te ontwerpen voor zowel de Gemeenteraad als de rekenkamer. Deze nieuwe visuele identiteit zal een essentiële rol spelen in diverse communicatie-uitingen, waaronder het wekelijkse nieuwsblad van Nederweert. Onze benadering voor deze opdracht omvat een modern ontwerp dat naadloos aansluit bij de dynamiek van sociale media, waarmee we een frisse uitstraling en een eigentijdse relevantie willen creëren.

Bij het ontwikkelen van deze logo’s hebben we nauwgezet rekening gehouden met de bestaande huisstijl van de Gemeente Nederweert. Door deze consistentie te handhaven, streven we ernaar een harmonieuze eenheid te creëren tussen de verschillende facetten van de lokale overheid. Dit draagt niet alleen bij aan een professionele uitstraling, maar versterkt ook de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van de organisatie.

Onze aanpak was gericht op het vinden van een perfecte balans tussen vernieuwing en respect voor de bestaande identiteit. Het resultaat is een serie van krachtige, eigentijdse logo’s die niet alleen de essentie van de Gemeenteraad Nederweert en de rekenkamer weerspiegelen, maar ook de vooruitstrevende visie van de gemeenschap die zij vertegenwoordigen. We kijken ernaar uit om deze nieuwe visuele identiteit te zien schitteren in allerlei vormen van communicatie en om een blijvende indruk achter te laten bij de inwoners van Nederweert en daarbuiten.

Samen met ons aan een mooi project werken?

Kom jij ons team versterken?