Skip to content
Dat. Magazine September 2022
Grafisch Ontwerp, Fotografie
Dat Magazine Nederweert
Magazine laten ontwerpen
Dat. Magazine September 2022
Grafisch Ontwerp, Fotografie

Heb jij de allernieuwste Dat. Magazine Nederweert al gelezen?

Ook deze editie staat weer bomvol leuke en interessante verhalen. Zo lees je deze keer de verhalen van Rens op ’t Root (Renki), Marlous Verboogen (Hummelhoeve), Huib & Peter van Deursen (Drukkerij van Deursen), Ann Meeuws & Koos van Gog (van Gog Aanhangwagens), Alfons Lenders (Smile Fotografie), Marjo, Marcel & Steff (ijssalon Florence).

Voorwoord

Nr. 6 van Dat. Magazine ligt voor u. Een editie met gezellige zomerse artikelen. Gemakshalve maken we er hier één verhaal van.

’s Ochtends wordt bij De Hummelhoeve het gras gemaaid met een maaier van Renki Op ’t Root Groentechniek. Van Gog Aanhangwagens voert het gras af met een van hun aanhangers.

’s Middags mogen de kindjes heerlijk op het gras spelen, waarna ze een ijsje krijgen van IJssalon Florence. Smile Fotografie is aanwezig om de smullende snoetjes op de foto te zetten. Drukkerij van Deursen zorgt voor een mooie weergave op een verjaardagskalender voor het kindcentrum.

Zo zou het kunnen gaan. Hoe het in werkelijkheid gaat en wat de bedrijven in deze Dat. met elkaar verbindt, lees je in dit blad.

Dat wat ondernemend Nederweert (en Weert) bezighoudt!

Ieder kwartaal zorgen onder andere wij er voor dat de allernieuwste editie van Dat. Magazine Nederweert bij jou in de bus ligt. We verzorgen de fotografie en vormgeving van dit toffe blad. Heb je ook interesse om jouw verhaal te vertellen in dit magazine? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op www.dat-nederweert.nl. Dat. Magazine Nederweert wordt huis aan huis verspreid in Nederweert, Nederweert-Eind, Leveroy, Budschop, Ospel en Ospeldijk aan ca. 8500 huishoudens.

Samen met ons aan een mooi project werken?

Kom jij ons team versterken?