Skip to content
Dat. Magazine Juli 2023
Grafisch Ontwerp, Fotografie
Dat Magazine Nederweert
Magazine Ontwerpen
Dat. Magazine Juli 2023
Grafisch Ontwerp, Fotografie

Heb jij de allernieuwste Dat. Magazine Nederweert al gelezen?

Ook deze editie staat weer bomvol leuke en interessante verhalen. Zo lees je deze keer de verhalen van Marie-Louise Jacobs – Van Gansewinkel (Memento Aan Jou), Lisette Kessels (Kessels Installaties), Dorpsraden Nederweert, Ronald van de Wal & Suzanne Douven (Pets & Co), Nicole Porankiewicz (Studio Velvet), Akima Laenen (In-Btween) en Erwin Stienen (Stienen Bedrijfselektronica).

Voorwoord

‘The sun is shining, the weather is sweet’ zong Bob Marley. En dat is het. Met het zomerzonnetje op het hoofd gaan ook wij richting vakantieperiode. Maar niet voordat we deze spiksplinternieuwe Dat.Magazine aan jullie hebben laten zien. Het magazine is ook ditmaal weer verrassend en gevarieerd. 

Dat ondernemers steeds vaker vrouwen zijn, laten we in deze Dat. weer zien. Akima Lisette, Marie-Louise, Suzanne en Nicole staan hun mannetje. Oh…laten we de twee heren niet vergeten: Erwin en Ronald, ondernemers op respectivelijk globaal en lokaal niveau. 

Hoe dan ook….met een lekkere cocktail in de hand wensen we je veel leesplezier en een hele fijne zomer.

Dat wat ondernemend Nederweert (en Weert) bezighoudt!

Ieder kwartaal zorgen onder andere wij er voor dat de allernieuwste editie van Dat. Magazine Nederweert bij jou in de bus ligt. We verzorgen de fotografie en vormgeving van dit toffe blad. Heb je ook interesse om jouw verhaal te vertellen in dit magazine? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op www.dat-nederweert.nl. Dat. Magazine Nederweert wordt huis aan huis verspreid in Nederweert, Nederweert-Eind, Leveroy, Budschop, Ospel en Ospeldijk aan ca. 8500 huishoudens.

Samen met ons aan een mooi project werken?

Kom jij ons team versterken?