Skip to content

Computer laten maken Weert

Computer laten maken in regio Weert

Is je computer of laptop toe aan vernieuwing? Heb je een probleem met je laptop of computer in regio Weert en ben je op zoek naar directe hulp? Neem dan direct contact met ons op voor alle mogelijkheden. Naast reparatie van hardware ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de aanschaf van nieuwe apparatuur. Voor zowel de particulier als ondernemer.

Hardware reparatie Weert

Het kan zijn dat je computer of laptop ineens kapot gaat. Onze specialisten kunnen in meer dan 90% van de gevallen dezelfde dag jou te hulp schieten in Weert. Vaak is het mogelijk om ook bij jouw op locatie de werkzsaamheden uit te voeren.  

Microsoft Exchange

Werken met e-mail, agenda en contactpersonen op je pc, op je telefoon en in je webbrowser. Met Exchange Online kun je de productiviteit vergroten en uw organisatie beschermen, en tegelijkertijd de controle houden. Run jouw e-mail op de wereldwijd redundante servers van Microsoft, die zijn beveiligd met antimalware- en antispamfilters en waarvoor rond de klok telefonische IT-ondersteuning wordt geboden.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een online softwareoplossing voor e-mail, documentopslag en samenwerken. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor online communiceren en vergaderen en (samen)werken. Bovendien geeft het je toegang tot alle Office apps, zoals Outlook, Microsoft Teams, SharePoint Online, OneDrive en Office Online. Glendiondersteunt organisaties bij het inrichten, beveiligen en beheren van Microsoft 365.

Beveiliging

Het zoeken naar specifieke software en het afsluiten van een contract kan spannend zijn. Glendi begeleidt je tijdens het proces en biedt antwoorden op de vragen die je écht stelt. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je op weg. Zodra we een passend pakket voor je hebben gevonden, dragen wij zorg voor de installatie (op afstand of op locatie).

Computer laten maken Weert