Skip to content
IT Solutions Nederweert

Naast creatievelingen bestaat ons team ook uit IT specialisten waardoor we net een stapje extra kunnen zetten voor onze klanten. Zo bieden we de mogelijkheid voor online randzaken zoals e-mail, webhosting, Microsoft Licenties (Exchange en 365) en IT support bij storingen en calamiteiten. We richten kantoorruimtes in voor zowel de startende ondernemer als MKB. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling IT.

Software Licenties

IT & ICT

innoverend creatief

We leven in een tijd dat IT niet meer weg te denken is uit de maatschappij en het bedrijfsleven. Veel bedrijven kunnen niet meer functioneren zonder gebruik te kunnen maken van hun IT systemen. Het is dan ook zaak om te zorgen dat je systemen optimaal beschikbaar zijn en dat storingen tot een minimum worden beperkt.
ICT Nederweert
Dit Is Waar We Goed In Zijn
Microsoft Exchange
Microsoft 365
Internet & Advies
Hardware & REparatie
Narrowcasting
Licenties & beveiliging
E-mail & webhosting

microsoft Exchange

Werken met e-mail, agenda en contactpersonen op je pc, op je telefoon en in je webbrowser. Met Exchange Online kun je de productiviteit vergroten en uw organisatie beschermen, en tegelijkertijd de controle houden. Run jouw e-mail op de wereldwijd redundante servers van Microsoft, die zijn beveiligd met antimalware- en antispamfilters en waarvoor rond de klok telefonische IT-ondersteuning wordt geboden.

microsoft 365

Microsoft 365 is een online softwareoplossing voor e-mail, documentopslag en samenwerken. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor online communiceren en vergaderen en (samen)werken. Bovendien geeft het je toegang tot alle Office apps, zoals Outlook, Microsoft Teams, SharePoint Online, OneDrive en Office Online. Glendiondersteunt organisaties bij het inrichten, beveiligen en beheren van Microsoft 365.

internet & advies

We bieden diverse internetoplossingen voor bedrijven en particulieren. Van draadloos- tot aan bekabeld. Indien installatie op locatie gewenst is, staan wij juist te popelen om te komen helpen. Wij verbinden jou en maken het daardoor jou makkelijk. 

Glasvezel
VOIP
Mobiel / SIM
Installatie op locatie

narrowcasting

Met ons narrowcasting systeem trek jij de aandacht van jouw bezoeker of collega. Zo creeer je jouw eigen tv-kanaal die aansluit op jouw huisstijl. Een ideale oplossing om op een effectieve manier jouw doelgroep te bereiken.

Beschikt jouw bedrijf/praktijk over een wachtruimte? Dan is narrowcasting een uitgelezen kans om de bezoeker te informeren en te binden.

beveiliging

Het zoeken naar specifieke software en het afsluiten van een contract kan spannend zijn. Glendi begeleidt je tijdens het proces en biedt antwoorden op de vragen die je écht stelt. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je op weg. Zodra we een passend pakket voor je hebben gevonden, dragen wij zorg voor de installatie (op afstand of op locatie).

webhosting

Wil je een website/webshop laten maken of verhuizen? We bieden ook de mogelijkheid tot domeinnamen en webhostingruimte. We stellen de pakketten zodanig af dat jij nooit teveel betaalt. Zo kun je bij ons terecht voor bijna al je digitale zaken.

Gratis SSL certificaat
Onbeperkt dataverkeer

Hardware & reparatie

Zowel zakelijke- als particuliere klanten ontzorgen we ook op het gebied van apparatuur. Van kleine tot grote reparaties en aanschaf van hardware. Van een passende laptop voor de startende scholier tot aan complete kantoorinrichting bij jou op locatie. Dankzij korte lijntjes en goede samenwerkingen met leveranciers zijn we in staat om hardware en apparatuur tegen scherpe tarieven in te kopen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Samen met ons aan een mooi project werken?

Kom jij ons team versterken?