Met ons narrowcasting systeem creeer jij jouw eigen professionele tv-kanaal voor jouw communicatie. Ideaal voor iedere praktijk en ander bedrijf. In samenwerking met Nederweert24 ben je ook in staat om het lokale nieuws te communiceren met jouw bezoeker.

Met ons narrowcasting systeem trek jij de aandacht van jouw bezoeker of collega. Zo creeer je jouw eigen tv-kanaal die aansluit op jouw huisstijl. Een ideale oplossing om op een effectieve manier jouw doelgroep te bereiken. 

In samenwerking met Nederweert24 ben je ook in staat om lokaal nieuws te presenteren. Beschikt jouw bedrijf/praktijk over een wachtruimte? Dan is narrowcasting een uitgelezen kans om de bezoeker te informeren en te binden.

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om nieuws, afbeeldingen, video’s maar ook kalenders te presenteren op ieder gewenst scherm. Zo gaan onze grafische vormgevers enthousiast aan de slag om jouw huisstijl door te trekken naar de narrowcasting.

Hang je scherm (of schermen) op effectieve, strategische plekken zoals een bedrijfskantine, wachtruimte of entree en ervaar zelf de mogelijkheden van narrowcasting.

Bekijk hier alle mogelijkheden

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.